Home » Nederland » Velsen-Zuid

Velsen-Zuid

Filter

Kroniek

4 resultaten
*

Op deze datum verschijnt een rommelig bericht op de website van het Nederlands Verbond over een “Anti AZC actie Haarlem“. Er staat een foto bij van drie personen in het donker met een Nederlandse vlag en een wit spandoek met de tekst “Opkomen voor je land maakt je geen racist“. De groep verklaart actie gevoerd te hebben in drie steden: “Onze thema was vannacht gericht tegen het huidige vluchtelingen probleem. Meerdere leden uit de omgeving van Haarlem en omstreken maken zich zorgen over de komst van het AZC. Ditmaal hangen er boodschappen in Beverwijk, Velsen-Noord en IJmuiden”. Op een foto is een viaduct te zien tussen Velsen-Zuid en IJmuiden. Hier hangt een spandoek “Sluit de Grens” en “Stop deze waanzin, kom in verzet. Vol=Vol“. Er worden flyers in brievenbussen gestopt.

*

Het nieuws komt naar buiten dat er opnieuw een spandoek is opgehangen op een viaduct op de grens tussen Velsen-Zuid en IJmuiden. Dat gebeurde begin september ook al eens. De tekst is nu: “Fuck E.U. Fuck Rutte Fuck Refugees Stem PVV

*

Op de grens tussen IJmuiden en Velsen-Zuid wordt deze avond een spandoek opgehangen aan een viaduct. Er staat de tekst op: “PVV Hop Immigratie Stop!! Eigen Volk Eerst, IjmuideNL”.

*

De politie haalt ’s nachts een anti-moslim spandoek weg van een viaduct bij het Pontplein tussen IJmuiden en Velsen-Zuid.