Home » Steun Kafka

Steun Kafka

Kafka bedrijft onderzoeksjournalistiek naar extreemrechtse stromingen in Nederland. Op deze manier willen we een bijdrage leveren aan de bestrijding van rechtsextremisme. Voor het bereiken van dit doel vragen we om steun op verschillende vlakken.

Informatie

Om een goed beeld te kunnen vormen van de aard en omvang van extreemrechts in Nederland hebben we zoveel mogelijk informatie nodig.

Heb je kennis van een extreemrechts of racistisch incident? Heb je informatie over extreemrechtse activisten en/of organisaties? Heb je foto’s of video’s gemaakt van een extreemrechtse actie, demonstratie, manifestatie of bijeenkomst? Dit kan allemaal (vertrouwelijk) aan ons worden doorgegeven. Klik hier voor onze contactgegevens.

Geld

Kafka werkt onafhankelijk en ongesubsidieerd. Dit betekent dat we geen structurele financiële steun krijgen. Hierdoor zijn we enerzijds volledig onafhankelijk van de overheid en andere organisaties. Aan de andere kant zijn we wel afhankelijk van giften en donaties. Donateur ben je als je minimaal €5,- per maand overmaakt via paypal. Maar incidentele giften zijn natuurlijk ook altijd welkom.