Home » Nederland » Woldendorp

Woldendorp

Filter

Kroniek

3 resultaten
*

Het Gerechtshof in Leeuwarden geeft een boze PVV-aanhanger uit Woldendorp vier weken gevangenisstraf, waarvan drie weken voorwaardelijk, wegens het bedreigen van D66-voorman Alexander Pechtold op een pro-PVV pagina op internet in september 2015. De man was in februari 2016 nog vrijgesproken.

*

De rechtbank in Groningen spreekt een man uit Woldendorp vrij van het bedreigen van D66-leider Alexander Pechtold op internet in september 2015. Het gaat om een boze PVV-aanhanger, die op de site van een sociale mediagroep met de naam “PVV op 1” schreef: “Pechtold, je moet n kopschot hebben”. Hij was boos over de vluchtelingenopvang in Ter Apel. De rechter denkt niet dat hij de bedreiging daadwerkelijk uit gaat voeren. Het OM gaat in hoger beroep tegen deze vrijspraak.

*

Een vijftigjarige man uit Woldendorp plaatst een bedreiging richting D66-voorman Alexander Pechtold op de sociale mediapagina “PVV op 1”. De man is een aanhanger van de PVV en hij is boos over de vluchtelingenopvang in Ter Apel. Hij schrijft: “Pechtold je moet n kopschot hebben” en plaatst er een afbeelding van een vuurwapen bij. Er volgt een strafzaak in februari 2016.