Home » Stichting Enschede Nu of Nooit

Stichting Enschede Nu of Nooit

Filter

Artikelen

1 resultaten

Provincie Overijssel: Verkiezingen 2014

Almelo PVA De Partij Vrij Almelo (PVA) is in allerlei opzichten op de Partij voor de Vrijheid (PVV) van Geert Wilders gericht. Het bezoek van de provinciale PVV Statenfractie aan de PVA in januari staat dan ook prominent op de website. Nu in verkiezingstijd geeft de PVA hiermee overduidelijk het signaal af dat de potentiële… Lees verder

Kroniek

2 resultaten
*

Geert Wilders start vandaag een nieuw PVV-offensief tegen de bouw van moskeeën. Hij voert een tournee langs moskeeën en lanceert een website: MoskNee. Wilders komt met een handleiding voor het gebruik van bestaande regels om de bouw van een moskee zoveel mogelijk te vertragen. De moskeetour start vandaag in Enschede en als eerste doelwit is de geplande komst van een Turks cultureel centrum met moskee gekozen. De lokale antimoskee stichting Enschede Nu of Nooit biedt de PVV-delegatie 200 handtekeningen aan op het stadhuis.

*

De gemeente Enschede houdt een commissievergadering over de komst van een moskee in een buurt. Een voormalige LPF’er heeft een protestclubje opgezet dat “Enschede Nu of Nooit” gedoopt is. Ze willen handtekeningen verzamelen voor een petitie tegen de moskee. Voor vandaag hebben ze het PVV-Statenlid Edgar Mulder uit Zwolle als inspreker in de commissievergadering gestrikt.