Home » Rijnland Bollenstreek

Rijnland Bollenstreek - Rijnbok

Filter

Demonstraties

1 resultaten
5 mrt 2011
Door:
Voorpost, Met de Dieren Tegen de Beesten, Rijnland Bollenstreek
Plaats:
Leiden
Deelnemers:
Tussen 5 en 10 personen
Extra:
Dierenrechtenactie tegen bedrijf dat Halal-certificaten afgeeft
Organisaties:

Kroniek

13 resultaten
*

In Den Haag wordt er een algemene demonstratie gehouden tegen het kabinetsbeleid. De extreemrechtse groepering Rijnbok roept ook op voor deelname. Via Facebook geeft een handjevol rechtsextremisten aan dat ze hier heen willen.

*

Een Midwinterviering van de extreemrechtse organisatie Rijnbok in Leiden.

*

Een informele stamtafelavond van Rijnbok in de regio Leiden-Bollenstreek.

*

In de regio Leiden wordt vandaag de Stamtafel Rijnland Bollenstreek georganiseerd. Wegens een tegenvallende opkomst gaat deze informele extreemrechtse ontmoetingsavond ontbonden worden.

*

Een informeel heidens Midwinterfeest in Den Haag van de groepering Rijnbok. Deze club startte ooit als Het Nationalistisch Kollektief Rijnland. Het is vooral bekend onder de naam van haar tijdschriftje Rijnbok dat zelf inmiddels Stamtafel Courant of Stamkoe heet. Ze komen zelf uit de regio Leiden/Bollenstreek.

*

In de regio Leiden-Bollenstreek organiseren extreemrechtse activisten hun maandelijkse ontmoetingsavond, de Rijnland Bollenstreek Stamtafel.

*

Informele Stamtafel Rijnland-Bollenstreek in de regio Leiden. Dit is een ontmoetingsavond voor extreemrechtse activisten en hun achterban.