Home » Pitbullfarm

Pitbullfarm

Een extreemrechtse rockband uit Zweden. Ze noemen hun genre RAC-a-Billy. RAC staat voor “Rock Against Communism” en Rockabilly is een bestaand genre.

 

Pitbullfarm

Filter

Kroniek

7 resultaten
*

In het noorden van Frankrijk organiseren de Hammerskins een “Hate Ink Tattoo Festival” met diverse bands uit de Europese skinheadscene. Zo is de band Pitbullfarm er uit Zweden en Blindfolded uit de regio Winschoten.

*

Een concert onder het motto Rock’n’Rebel Party in Szczecinek in Polen met de band The Firm uit Rotterdam. De Zweedse band Pitbullfarm is naast drie Poolse bands geprogrammeerd.

*

Een concert van Kategorie C en Pitbullfarm in Schaijk. Er zijn mensen van Blood & Honour Nederland aanwezig en ook zo’n 600 a 700 Duitsers. De politie trommelt tientallen agenten op uit voorzorg. Achteraf zegt de gemeenteraad van Landerd dat extreemrechtse bands voortaan niet meer welkom zijn.

*

Op 26 en 27 juli is er in het Zweedse Nyköping een tweedaags Kuggnasfestival met een bonte verzameling aan bands en mensen. Een deel komt uit extreemrechtse hoek. De Rotterdamse skinheadband The Firm treedt er op naast de Duitse hooliganband Kategorie C. Ook de Zweedse RAC-a-Billy-band Pitbullfarm is er.

*

Een aantal Nederlandse rechtsextremisten gaat naar een concert van de Zweedse Rac-a-Billy band Pitbullfarm en de Rotterdamse skinheadband The Firm in de Moloko Bar in Brugge. Een Rotterdamse rechtsextremist is de zanger van The Firm.