Home » Patrick van Rijn

Patrick van Rijn

Filter

Artikelen

1 resultaten

Provincie Utrecht: Verkiezingen 2014

Utrecht Stad Vier jaar geleden lukte het Wim Vreeswijk (1950) niet om het Wilders-effect te verzilveren voor zijn Partij Vrij Utrecht (PVU). Hij had nog wel zo zijn best gedaan om op de PVV te lijken. Het Vlaams Belang drukte mooie pamfletten voor de PVU om het volk te bereiken. Vreeswijk probeert het dit jaar… Lees verder

In de media

1 resultaten

Kroniek

3 resultaten
*

De gemeente Soest vergadert over de opvang van asielzoekers en mogelijke locaties hiervoor. Er zijn enkele insprekers uit de hoek van de PVV zoals Patrick van Rijn van de Partij voor Soest, om te ageren tegen de opvang. Hij is actief bij de PVV-actiegroep AZC-Alert. Op 1 oktober besluit de gemeente definitief geen AZC in Soest toe te staan. Er zou onvoldoende draagvlak zijn bij de politiek en onder de bevolking.

*

Patrick van Rijn uit Soest twittert dat hij deze avond posters van de PVV geplakt heeft in de Provincie Utrecht.

*

Patrick van Rijn van de actiegroep “Pro Zwarte Piet” doet in zijn woonplaats Soest aangifte van bedreigingen uit de anti-Zwarte Piet hoek. Hij doet aangifte vanwege “het aanzetten van racisme, haat en geweld.” Patrick van Rijn heeft zelf ook wel harde uitspraken op internet gedaan, maar hij stelt dat hij nooit heeft aangezet tot geweld.