Home » Odin’s Wolves

Odin’s Wolves

Filter

Kroniek

1 resultaten
*

Het Marokkaans-Nederlands kandidaat-Kamerlid Azarkan uit Culemborg van de politieke partij Denk doet aangifte van bedreiging. Op een besloten sociale mediapagina van PVV-aanhangers zou gisteren een openbare oproep tot liquidatie aan het adres van de Denk-kandidaat zijn geplaatst. Het is de tweede bedreiging deze week tegen Denk. Ook de “Wolven van Odin” (zie Odin’s Wolves) stelden dat het de beurt is aan Denk om “te moeten vrezen voor je gezin, familie en achterban“. Wie niet horen wil, moet wat deze groep betreft voelen en zeggen ze dat “de honden van Denk” zullen worden afgemaakt”.

Publicaties

2 resultaten

Factsheet Extreemrechts in Nederlandse Gemeentes

Update oktober 2018
Jaar:
2018
Taal:Aantal blz:
56
Soort Uitgave:
Beschrijving:

Voor u ligt de actualisering van de ‘factsheet extreemrechts in Nederlandse gemeentes’ uit oktober 2018, waarin een actueel beeld wordt geschetst van de in Nederland actieve extreemrechtse organisaties. Deze factsheet moet inzicht geven in de omvang, regionale spreiding, betekenis en betrokkenheid bij geweldsincidenten van de verschillende extreemrechtse organisaties in Nederland.
De samenstelling van de lijst met organisaties en de gepresenteerde feiten over deze organisaties zijn verzameld in het kader van het Monitorproject Racisme, Antisemitisme en Extreemrechts Geweld in Nederland.

Factsheet Extreemrechts in Nederlandse Gemeentes

Update Maart 2017
Jaar:
2017
Taal:Aantal blz:
42
Soort Uitgave:
Beschrijving:

Voor u ligt de actualisering van de ‘factsheet extreemrechts in Nederlandse gemeentes’ uit maart 2017, waarin een actueel beeld wordt geschetst van de in Nederland actieve extreemrechtse organisaties. Deze factsheet moet inzicht geven in de omvang, regionale spreiding, betekenis en betrokkenheid bij geweldsincidenten van de verschillende extreemrechtse organisaties in Nederland. De samenstelling van de lijst met organisaties en de gepresenteerde feiten over deze organisaties zijn verzameld in het kader van het Monitorproject Racisme, Antisemitisme en Extreemrechts Geweld in Nederland.