Home » De Derde Weg

De Derde Weg

Heet later “Nationaal-Syndicalistisch Platform”

Filter

Demonstraties

2 resultaten
16 feb 2013
Van:
Syrische Gemeenschap
Plaats:
Den Haag
Extra:
Activisten van Nationaal Syndicalistisch Platform (voorheen De Derde Weg) en Zwart Front haken aan bij een demonstratie van Syrische Assad-aanhangers. Ze protesteren voor de Israëlische ambassade tegen Israëlische aanval.
Personen:Organisaties:
15 okt 2011
Van:
Occupy
Plaats:
Den Haag
Extra:
Enkele activisten van de Derde Weg sluiten zich aan bij Occupy-demonstraten. ze storen zich aan het linkse karakter.
Organisaties:

Kroniek

3 resultaten
*

De uit Noord-Brabant afkomstige extreemrechtse organisatie “Nationaal-Syndicalistisch Platform” (voorheen De Derde Weg) organiseert haar eerste congres. Uit Vlaanderen is een N-SA activist als spreker uitgenodigd. De Nederlandse sprekers komen van de organisaties Zwart Front en Radio Rapaille.

*

Extreemrechtse activisten van het Nationaal Syndicalistisch Platform en het fascistische Zwart Front haken vandaag aan bij een demonstratie van Syriërs bij de Israëlische ambassade in Den Haag. Ze protesteren samen tegen een Israëlische militaire aanval op een militair konvooi in Syrië.

*

Vandaag is er een linkse demonstratie in Utrecht tegen het huidige politieke systeem. De extreemrechtse organisatie “Nationaal Syndicalistisch Platform” schrijft op internet dat ze hier bij aanwezig is geweest.