Home » Nederland » Westervoort

Westervoort

Filter

Kroniek

5 resultaten
*

In Arnhem moet een vrouw uit Westervoort voorkomen wegens het beledigen van haar buurvrouw in augustus 2013. Ze zei toen: “kankerhoer, vuile Jood, ze hadden jou moeten vergassen, ik heb hier een gasfles, ga ik jou vergassen, wat ze met je familie ook gedaan hebben, moeten ze ook met jou doen”. Ze krijgt een taakstraf van veertig uur.

*

In Arnhem moet een Russische vrouw uit Westervoort voor de rechter verschijnen wegens het racistisch beledigen van Turkse mensen, begin juli 2014 in Westervoort. Ze riep toen: “vieze Turken, vieze kutturken, rot op naar jullie eigen land. Jullie hebben geen normen en waarden, jullie zijn geen Europeanen”. In september 2014 was er opnieuw een botsing, en hierbij dreigt de vrouw ook met geweld. Het gaat hier om een burenruzie waarbij sprake is van veel overlast. De Russin wordt vrijgesproken.

*

In Westervoort bedreigt een Russische vrouw haar Turkse buren met geweld. Ze was boos over geluidsoverlast en dreigde met slaan en steken. Begin juli 2014 was er ook al een incident tussen deze buren en uitte de Russische vrouw racistische beledigingen.

*

Bij een burenruzie in Westervoort scheldt een Russische vrouw naar haar buren: “Vieze Turken, vieze kutturken, rot op naar jullie eigen land, jullie hebben geen normen en waarden, jullie zijn geen Europeanen”. De vrouw moet zich in 2015 voor de rechter verantwoorden wegens racistische belediging.

*

In Westervoort laat een vrouw zich opzettelijk beledigend uit over joden door tegen een andere vrouw te zeggen: “kankerhoer, vuile jood, ze hadden jou moeten vergassen, ik heb hier een gasfles, ga ik jou vergassen, wat ze met je familie ook gedaan hebben, moeten ze ook met jou doen.”