Home » Nederland » Hoogezand

Hoogezand

Filter

Kroniek

3 resultaten
*

Een krant meldt dat de politie een 28-jarige man uit Hoogezand heeft opgepakt, na meldingen dat hij dreigementen tegen moslims op internet heeft geplaatst. Als hij naar het politiebureau is overgebracht, blijkt dat de verdachte nog 34 dagen gevangenisstraf moet uitzitten wegens eerdere delicten.

*

Op Koningsdag in Groningen wordt een homoseksuele man uit Hoogezand-Sappemeer ’s avonds in elkaar geslagen. Twee jongens vallen hem van achter aan terwijl ze anti-homokreten roepen zoals “vieze homo”. Door de hersenschudding die de man oploopt is hij delen van zijn geheugen kwijt. Hij heeft afgebroken tanden en een gebroken kaak.

*

In Hoogezand-Sappemeer wil een stichting voor de minima binnenkort een Sinterklaasoptocht organiseren voor kinderen uit arme gezinnen. Ze willen hierbij met veelkeurige Pieten werken, dus zwarte én groene én oranje Pieten. Vandaag worden ze via de telefoon en mail uitgemaakt voor “landverrader” en NSB’er. Ze zien dan toch maar van de tocht af omdat ze niet het risico willen lopen dat de bedreigingen tijdens de tocht worden waargemaakt.