Home » Nederland » Herkenbosch

Herkenbosch

Filter

Kroniek

4 resultaten
*

Michael Heemels uit Herkenbosch legt een verklaring af dat hij op gaat stappen als fractievoorzitter van de PVV in Limburg. Hij is in opspraak geraakt na verduistering en misbruik van grote hoeveelheden partijgelden. Hij zal half maart zijn functie neer gaan leggen.

*

Het nieuws komt naar buiten dat Michael Heemels uit Herkenbosch van de PVV-Statenfractie Limburg zich verzet tegen de heropening van een asielzoekerscentrum in Venlo. Hij stelt dat er nauwelijks echte vluchtelingen in Nederland zijn. Omdat ze hier via veilige landen heen gevlucht zijn, ziet hij ze als economische gelukzoekers en profiteurs. Hij hekelt “Schatrijke moslimlanden” die nauwelijks vluchtelingen opnemen.

*

Het PVV-Statenlid Michael Heemels uit Limburg tweet vandaag een foto van een slachtoffer van de aanslagen van 11 september 2001 in Amerika en schrijft daarbij dat de verhoormethodes van de FBI en CIA niet hard genoeg kunnen zijn. Dit is zijn reactie op een rapport dat deze week verschenen is en dat gaat over de verhoormethodes van de CIA. Uit het rapport blijkt dat er geweld tegen verdachten is gebruikt. Een dag later verwijdert Heemels de tweet en zegt hij elke vorm van geweld en martelingen af te keuren.