Home » Nederland » Gouderak

Gouderak

Filter

Kroniek

7 resultaten
*

Een neonazistische activist uit Gouderak zet een serie dreigementen in het gastenboek van de linkse actiegroep AFA-Friesland. Hij schrijft er ook bij: “Fuck the Jew”.

*

Een neonazistische activist uit Gouderak post een bedreiging op Facebook in een woordenwisseling over een antimoskeewebsite uit Leiden. Een linkse vrouw had er positief bericht gepost over de moskee. Hij reageert op haar: “linkse kk hoer! jou hangen we als eerste op! 88! houzee!! die moskee gaat branden! geef dat maar door aan je haatbaarden vriendjes”.

*

Net als twee dagen geleden worden vandaag foto’s geplaatst op de Facebooksite van NVU Ouderkerk. Er is een folderactie vastgelegd van de GJN en NVU in Gouderak.

*

Op de Facebookpagina van NVU Ouderkerk verschijnen vandaag foto’s van een net gehouden folderactie van de NVU in Gouderak.

*

Vandaag meldt een krant dat er in Gouderak folders van de NVU zijn verspreid tegen de toename van het aantal allochtonen.

*

Vandaag bericht een lokale nieuwswebsite dat er in Gouderak racistische posters en stickers zijn geplakt van de NVU en Voorpost. Het zou om circa honderd stickers gaan.