Home » Harry van den Dool

Harry van den Dool

Filter

In de media

1 resultaten

PVV boos op commissievoorzitter

PVV-commissielid Harry van den Dool heeft zich de woede op de hals gehaald van Statenleden van andere partijen. Hij beschuldigt commissievoorzitter Koos Meulenberg (CDA) ervan hem en zijn fractievoorzitter Peter van Dijk tot twee keer toe monddood te hebben gemaakt.

Kroniek

2 resultaten
*

De rechtbank van Den Haag doet uitspraak over de werkomstandigheden van PVV-werknemer Harry van den Dool tegen een PVV-stichting. Hij verliest de zaak en wordt ontslagen. Hij krijgt wel een ontslagvergoeding mee. De rechter acht een te hoge werkdruk niet bewezen. De zaak tegen een andere  PVV-werknemer volgt later. Harry van den Dool is blij met de ontslagvergoeding omdat de PVV hem niets wilde geven.

*

De rechtbank in Den Haag start met de behandeling van een juridische procedure van twee medewerkers van de PVV die hun partij voor rechter slepen vanwege de slechte werkomstandigheden bij de Tweede Kamerfractie. Ze claimen schadebedragen van meer dan twee en drie ton. Inmiddels heeft arbeidsinspectie twee controles uitgevoerd. Hierbij is vastgesteld dat de Arbeidstijdenwet wordt overtreden. De twee zitten nu thuis in afwachting van het oordeel van de rechter. De uitspraak volgt op 8 februari. Een van de twee gedupeerde medewerkers is Harry van den Dool.