Home » Ben Willard

Ben Willard

Filter

In de media

3 resultaten

Kroniek

3 resultaten
*

Deze donderdag neemt de gemeenteraad van Meppel een besluit over de komst van een AZC. Tegenstanders van de komst van de asielzoekers hebben zich verenigd in de actiegroep “Zeg nee tegen het AZC Meppel“. Ze houden een kleine demonstratie met spandoeken en activist Ben Willard spreekt in tijdens de raadsvergadering. De gemeenteraad geeft toch groen licht voor de nieuwe opvangplekken.

*

In Meppel overhandigt Ben Willard, namens de actiegroep “Zeg nee tegen het AZC Meppel“, 1400 handtekeningen aan de burgemeester. Ze hebben de handtekeningen zowel op straat als online verzameld om de gemeente te bewegen geen zeshonderd asielzoekers op te vangen. Op 21 januari organiseerden ze nog een kleine demonstratie tegen de komst van asielzoekers.

*

In Meppel organiseren twee mannen, die later dit jaar ook bij extreemrechtse groepen actief worden, een demonstratie met enkele tientallen mensen tegen de komst van zeshonderd asielzoekers naar Meppel. Een van de mannen is Ben Willard. Hiernaast starten ze een online petitie en richten ze een internetpagina op met de titel “Zeg nee tegen het AZC Meppel“.