Home » Nederland » Venray

Venray

Filter

Demonstraties

1 resultaten
19 dec 2009
Plaats:
Venray
Extra:
Groepje rechtsextremisten demonstreert bij afscheid burgemeester Venray. Ze noemen hem de 'zwartste pagina van Venray'.

Kroniek

4 resultaten
*

De afdeling AZC-Alert Blitterswijck zet foto’s online van een actie bij het gemeentehuis van Venray. Er staan drie actievoerders op met een koe en koeienmaskers. Op een spandoek staat: “Koehandel!!! mede mogelijk gemaakt door gemeente Venray!”. Er is hier een gemeenteraadsvergadering die druk bezocht wordt, maar rustig verloopt. Door het protest uit het dorp wordt het aantal plekken voor asielzoekers verlaagd van 750 naar 450.

*

Een krant bericht over het plan van de gemeente Venray om 300 arbeidsmigranten te huisvesten in een voormalig klooster in Oostrum. Er is een actiegroep ‘Nu is het genoeg’ die zich hier tegen verzet.

*

Op de 14e en 15e juni deelt een groep extreemrechtse activisten folders uit in Venray tegen de komst van een veroordeelde pedoseksueel. Ze hebben hiervoor de actiegroep Venray Pedovrij opgericht. De activisten komen uit de hoek van Voorpost en het ANS. De gangmakers zijn Tom van den Hoek en Willem van Dijk.

*

Het ANS houdt een flyeractie in Venray tegen de vrijlating van een veroordeelde pedoseksueel. Aanvankelijk wilden ze een manifestatie organiseren, maar ze zagen hier van af.