Home » Nederland » Goor

Goor

Filter

Kroniek

3 resultaten
*

De voorzitter van de Provinciale Statenfractie van de PVV in Overijssel is Edgar Mulder en hij is inspreker op een voorlichtingsavond over de huisvesting van vluchtelingen in de stad Goor (gemeente Hof van Twente). Mulder zegt tegen een Turks-Nederlandse inspreker dat die hier niet thuis hoort. Als hij hierop wordt aangesproken zegt Mulder dat de Turkse inwoner van Goor heeft geprofiteerd van de mogelijkheden in Nederland en dat die nu tegenstanders van de opvang niet serieus neemt. Er wordt aangifte tegen Edgar Mulder gedaan wegens discriminatie, maar justitie zet de vervolging uiteindelijk niet door.

*

Zwart Front plaatst een foto op internet van hun aangeplakte pro-Zwarte Piet stickers op een winkelruit. Ze schrijven erbij dat het een protest is tegen het verwijderen van Zwarte Piet in de gemeente Hof van Twente. Het lijkt erop dat deze stickers op een winkel in Goor aangeplakt zijn.

*

Vandaag plaatst een activist van Zwart Front uit Goor foto’s op internet van een folderactie van Zwart Front in Twente, die dus kennelijk recent gehouden is. Op de foto zijn geparkeerde auto’s te zien met foldertjes onder de ruitenwissers.