Home » Nederland » Alblasserdam

Alblasserdam

Filter

Kroniek

5 resultaten
*

Een man uit Dordrecht krijgt een boete van een rechter in Rotterdam omdat hij in september 2014 ruzie maakte in Alblasserdam. Bij een verkeersruzie sloeg hij zijn opponent tegen diens hoofd. Ook beet hij in zijn duim. Hij beledigde de man toen met: “zwarte teringlijder, vuile buitenlander en kankerneger”. De Officier van Justitie stelt dat dit “bijna racistische beledigingen” zijn.

*

Een man met de voornaam Mohammed moet voor de rechter verschijnen nadat hij op 22 februari 2015 in Alblasserdam ruzie maakte met een man op straat. Mohammed had met een mes gedreigd. Hij was boos omdat de man diens middelvinger naar hem had opgestoken en “vuile buitenlander” had gezegd. De man had ook de portiekflatdeur ingetrapt. Maar vandaag staat alleen Mohammed voor de rechter en krijgt hij een werkstraf.

*

In Alblasserdam zit een man met de voornaam Mohammed in zijn flatwoning. Op straat steekt iemand een middelvinger naar hem op. Hij doet dit terug en gaat verhaal halen op straat. De man op straat zegt ‘vuile buitenlander’ en Mohammed bedreigt de man met een mes. De man trapt ook de deur van het portiek van de flat in.

*

In Alblasserdam ontstaat een verkeersruzie waarbij een man uit Dordrecht een andere persoon beledigt en mishandelt. Hij slaat hem tegen het hoofd, bijt in zijn duim en zegt: “zwarte teringlijder, vuile buitenlander en kankerneger”.