Home » Werkgroep Wolfsbloed

Werkgroep Wolfsbloed

Kleine extreemrechtse Asatrugroep uit Nederland

Filter

Kroniek

4 resultaten
*

De extreemrechtse Asatru-organisatie Werkgroep Wolfsbloed is deelnemer aan een Heidense Jaarmarkt in Rotterdam. Het is georganiseerd door de Germaanse organisatie Het Rad, die zich diverse keren tegen racisme en discriminatie heeft uitgesproken. Er zijn ruim dertig deelnemers die meedoen aan een wandeling en een lokale kerk bezoeken.

*

Vandaag wordt er een foto op internet gepost van de bijeenkomst “Wolfsbloed 2014”. Het gaat om een bijeenkomst van de Werkgroep Wolfsbloed waar allerlei neonazi’s op afkomen.

*

Een viering door Werkgroep Wolfsbloed van het Joelfeest Winterwende in de buurt van Rotterdam. Dit is een Germaanse feestdag die ter ere van de Winterzonnewende gevierd wordt op de kortste dag van het jaar. Er zijn enkele tientallen mensen aanwezig uit allerlei hoeken en gaten van de extreemrechtse beweging in Nederland, bijvoorbeeld van de Groene Nationalisten.

*

De aan VNNB gelieerde organisatie Groene Nationalisten organiseert een themamiddag “Identiteit en het Groene Denken” in Midden-Brabant. De spreker uit België promoot het odalisme, een stroming vanuit het nazistische heidendom. Er zijn ongeveer twintig mensen aanwezig. De deelnemers dragen kleding van Identitair Verzet en Werkgroep Wolfsbloed. Het blad Stamtafel Courant wordt verkocht door René van Gool.