Home » Nico Uppelschoten

Nico Uppelschoten

Filter

In de media

10 resultaten

PVV’er Bronts legt werk voor Provinciale Staten in Drenthe neer

Harry Bronts, lid van Provinciale Staten in Drenthe namens de PVV, heeft zijn werk als politicus per direct neergelegd.

Bronts wordt door iemand die hij privé kent al langere tijd beschuldigd van onder meer intimidatie, machtsmisbruik en het lekken van informatie uit de vertrouwenscommissie van de Staten (waar Bronts overigens niet in zit). Meerdere Drentse Statenleden en media ontvingen in de afgelopen maanden e-mails van deze vrouw.

PVV wil meedoen aan raadsverkiezingen in Emmen

PVV-aanhangers zijn de voorbereidingen al gestart om op 21 maart volgend jaar mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Emmen.

Dit meldt fractieleider Nico Uppelschoten van de PVV in de Drentse Staten. Aanleiding is het feit dat de PVV bij de Tweede Kamerverkiezingen in Emmen woensdag het grootste aantal stemmen kreeg. Uppelschoten is daar erg blij mee.

PVV Drenthe: Breng statushouders onder in leegstaande scholen en verzorgingshuizen

PVV Drenthe wil vluchtelingen met een status onderbrengen in leegstaande scholen en verzorgingshuizen. Dit zegt fractievoorzitter Nico Uppelschoten.

Statushouders zijn vluchtelingen die toestemming hebben om in Nederland te blijven. Bij het toewijzen van een huurwoning krijgen ze extra urgentie. Hierdoor hebben ze voorrang op mensen die al langer op de wachtlijst staan. Dit is de PVV een doorn in het oog.

Drentse PVV-leider Uppelschoten: Grenzen moeten dicht

De fractievoorzitter van de PVV in de Drentse Staten wil dat de Nederlandse grenzen dichtgaan voor vluchtelingen. Volgens Nico Uppelschoten kan het land niet meer asielzoekers opnemen.

De regionale PVV-leider deed zijn uitspraak in reactie op de Welkomstmars in Emmen. Hij vindt dat Nederland moet stoppen met het toelaten van vluchtelingen. “Als we alle zielige mensen willen opnemen dan barsten we uit onze voegen.”