Home » Debbie Robinson

Debbie Robinson

Filter

In de media

5 resultaten

Wie zijn toch die vrienden van Wilders down under?

Geert Wilders is vandaag eregast bij de oprichting van een nieuwe anti-islampartij in Australië. Een succesvolle orthopedisch chirurg en zijn vrouw. Dat zijn de vrienden van Geert Wilders in Australië. Anthony en Deborah Robinson zijn de krachten achter de Australian Liberty Alliance, de partij die dinsdag met een bijeenkomst in de West-Australische stad Perth van start gaat. Op de oprichtingsvergadering – locatie geheim, pers niet welkom – is Geert Wilders eregast.

Wilders lanceert partij op geheime locatie in Perth

Geert Wilders zal dinsdag op een geheime locatie in de Australische stad Perth een anti-islampartij lanceren. Volgens de Australische Omroep ABC zijn journalisten voor het evenement niet uitgenodigd.

Woensdag wordt een persconferentie gehouden over het Australische Vrijheidsverbond (Australian Liberty Alliance, ALA) door leden van de nieuwe partij.

Australia’s anti-Islam movement seeks Geert Wilders touch

No press, and it’s invitation-only to an event at an undisclosed location in Western Australia, attended by one of the democratic world’s most divisive politicians.

On Tuesday, Geert Wilders, controversial leader of the right-wing Netherlands’ Party for Freedom, will be the keynote speaker at the launch of the Australian Liberty Alliance (ALA).